Voeten in het nieuws

Posted on June 4th, 2010 in by admin

Zweetvoeten oorzaak politie-inval

De Duitse politie is een flatwoning binnengedrongen omdat gevreesd werd daar een lijk aan te treffen, nadat de buren hadden geklaagd over een nare stank die vanuit de woning opsteeg naar het trappenhuis. De gordijnen van het appartement waren al meer dan een week dicht en de brievenbus zat vol met post, die er al een tijd niet meer werd uitgehaald. Maar in plaats van een lijk trof de politie een huurder aan met stinkende zweetvoeten, die lag te slapen in een bed, met daarnaast een hele stapel met ongewassen wasgoed, aldus de politie in de stad Kaiserslautern in het zuidwesten van Duitsland.

Verkikkerd op voeten

Los Angeles – Een Amerikaanse voet fetisjist moet zich voor de rechter verantwoorden wegens hielenlikkerei. De 43 jarige man uit San Clemente hangt een jarenlange celstraf boven het hoofd vanwege onzedelijke praktijken met minderjarigen. Hij benaderde jongens met de smoes dat hij ze zou casten voor een reclamebureau met een aanzienlijke vergoeding van 1500 dollar. Het zou hier gaan om een cosmetica bedrijf. Alvorens ze verder met de screentest gingen vroeg hij ze de voeten te ontbloten om te zien of ze wel aan de eisen voldeden. Vervolgens nam hij zijn kans waar en begon de voeten te likken.

Elf jaar gevangenisstraf:  overvaller schiet zichzelf in voet

Een aan crack en heroine verslaafde man die zichzelf na een overval op een geldtransport in de voet had geschoten, werd door de rechtbank van Dublin tot elf jaar gevangenisstraf veroordeeld. Garret Lynch had zelf de politie gebeld met de mededeling dat hij door een motorrijder in zijn voet zou zijn geschoten. Toen de politie zijn bloedspoor volgde vonden zij in een kelder de drie geroofde geldzakken aan. De overval op de geldtransporteurs was gepleegd door een gewapende man met een bivakmuts. Na de overval hoorden de geldlopers een luide knal. Op de plaats delict werd bloed veilig gesteld. De politie vond de geldzakken terug toen zij het bloedspoor hadden gevolgd van Lynch die zelf de politie had gebeld. Dichtbij vonden zij ook een motor met bloedspatten. DNA onderzoek toonde aan dat zowel dat bloed als het bloed op de plaats delict van Lynch was.

Man aangeklaagd na schot in eigen voet

De 31-jarige Patrick R. Hupf, Jr. dreigt in de gevangenis te belanden door zijn eigen dommigheid. Hij was het geweer van zijn vader aan het schoonmaken terwijl hij niet had gecontroleerd of er nog patronen in de kamer zaten. Toen hij bij de trekker aankwam ging het wapen af en trof hij zijn eigen voet. Zijn vader belde het alarmnummer en junior werd naar het ziekenhuis voor behandeling overgebracht. De politie maakte hiervan melding bij het openbaar ministerie waarop een aanklacht tegen de zoon volgde. Hij kan maximaal vijf jaar celstraf krijgen en een boete van 25.000 dollar.

Schooldirecteur ontslagen voor kussen voeten leerlingen

In Ohio is een schooldirecteur in opspraak gekomen omdat hij de voeten van drie mannelijke studenten gekust heeft. Volgens de 50-jarige Robert Holloway kaderde het geheel in een uit de hand gelopen weddenschap. De leerkrachten verloren een cruciale volleybalwedstrijd tegen de studenten, met als gevolg dat hij elke leerling 15 dollar en vijftig kussen op de voet verschuldigd was. Of Holloway dat praatje ook aan de rechter kan verkopen, valt te betwijfelen. Speurders vonden op zijn computer namelijk duidelijke bewijzen van een voetenfetish. Meteen na het incident nam de directeur ontslag uit zijn functie